Η IFLY σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα

Αύξηση του όγκου εμπορικών πτήσεων
4 Φεβρουαρίου, 2014
Η IFLY δίνει το παρόν στα «Ποσειδώνια 2014»
1 Ιουνίου, 2014
Εμφάνιση όλων

Η IFLY σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα

Οι σημαντικές αλλαγές στον στόλο των ελικοπτέρων με την ένταξη νέων πτητικών μέσων, το μεγαλύτερο εύρος προσφερόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την επιθυμία να προσφέρουμε όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες, μας οδήγησαν στην δημιουργία της νέας μας ιστοσελίδας.

Δείτε τα πτητικά μέσα της IFLY, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, έντυπα και μπροσούρες. Νέα πακέτα και προσφορές με συνεργαζόμενα θέρετρα, ξενοδοχεία και τουριστικούς προορισμούς υψηλών προδιαγραφών είναι στη διάθεσή σας. Αναζητήστε και δείτε τον καιρό στο μεγαλύτερο αριθμό των προορισμών, διαβάστε για αυτούς και δείτε τις προτάσεις μας.

Νέα εργαλεία σας παρέχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την πτήση σας, συμπληρώνοντας τους προορισμούς που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα! Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και άμεσα θα έχετε μία αναλυτική προσφορά και το δρομολόγιο της πτήσης σας. Πληρώστε εύκολα με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος Online συναλλαγών της ALPHA BANK και απολαύστε το ταξίδι σας κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Για ακόμα περισσότερα περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή,

Η Ομάδα της IFLY