IFLY AVIATION

Η IFLY, εταιρία του ομίλου iGroup, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ένα μεγάλο εύρος πτητικών μέσων.
Η IFLY ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Πιστοποιήσεις

AOC & CAMO

Η εταιρία διαθέτει «Άδεια Εκτέλεσης Δημοσίων Μεταφορών» (AOC GR-046) από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με την οποία έχει τη δυνατότητα να διεξάγει εμπορικές πτήσεις, διαθέτοντας άδεια εμπορικής εκμετάλλευσης ελικοπτέρων και αεροπλάνων.

Επίσης, παρέχει υπηρεσίες διαρκούς αξιοπλοΐας σε μία ευρεία γκάμα ελικοπτέρων και αεροσκαφών μέσω της πιστοποίησής της ως Φορέας «Continuous Airworthiness Management Organization» (C.A.M.O. EL.MG.0053). Η διαχείριση τους πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανονισμούς της European Aviation Safety Agency (E.A.S.A.). Περιλαμβάνει τον σχεδιασμό συντήρησης των ιπτάμενων μέσων, την καταγραφή νέων προδιαγραφών για τους κινητήρες των αεροσκαφών, την παρακολούθηση, την αρχειοθέτηση, την ανανέωση αλλά και την καταγραφή αρχείων και βιβλίων των αεροσκαφών, οι οποίες εγγυώνται την ποιότητα συντήρησης καθώς και την αξιοπλοΐα των ιπτάμενων μέσων.

Πιστοποίηση AOC (AOC GR-046)

Πιστοποίηση CAMO (C.A.M.O. EL.MG 0053)

Ταξιδέψτε ασφαλή και γρήγορα με αποτελεσματικότερους τρόπους μετακίνησης

Ποιοτικές Υπηρεσίες


VIP Αερομεταφορές


Εναέριες Ξεναγήσεις


Αεροδιακομιδή Ασθενών


Η διάκριση της εταιρίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι έχει καταφέρει να αναπτύξει ποιοτικές υπηρεσίες και άψογο επίπεδο επαγγελματισμού. Η IFLY προσφέρει έναν από τους ταχύτερους, ασφαλέστερους και αποτελεσματικότερους τρόπους μετακίνησης. Η επιλογή κορυφαίων αεροσκαφών νεότερης τεχνολογίας, οι έμπειροι χειριστές, το εξειδικευμένο προσωπικό εδάφους και οι άψογες εγκαταστάσεις συντήρησης, εγγυώνται, όχι μόνο την ύψιστη ασφάλεια των πτήσεων, αλλά και πολλά απολαυστικά ταξίδια με εναλλαγή εντυπωσιακών τοπίων.

αξιοπιστία και εμπιστοσύνη

Εμπορικές Πτήσεις

Η εταιρία μας πραγματοποιεί εμπορικές πτήσεις, σε καθημερινή βάση, σε όλους τους προορισμούς της Ελλάδος, αλλά και σε προορισμούς γειτονικών χωρών. Ακόμη, συνεργάζεται με εγχώριους και επιχειρηματικούς ομίλους του εξωτερικού, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς στον τομέα του τουρισμού. Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται κορυφαία ονόματα του διεθνούς star-system, καθώς και ονόματα του ελληνικού και διεθνούς εφοπλιστικού χώρου.

26458

Ώρες Πτήσης


12

Έτη Εμπειρίας


650

Ικανοποιημένους Πελάτες


156

Προορισμούς


Τρία δικινητήρια VIP Ελικόπτερα

Ο Στόλος μας

Ο στόλος της IFLY αποτελείται από τρία δικινητήρια ελικόπτερα, τύπου Bell 430, Agusta 109 Power Elite, Augusta 109 AII και ένα μονοκινητήριο ελικόπτερο τύπου Bell 206L3 Long Ranger, ενώ ένα ακόμα ελικόπτερο τύπου Bell 206Β3 Jet Ranger θα ενταχθεί σύντομα στο στόλο μας. Η προσφερόμενη ποιότητα της πτήσης εξαρτάται άμεσα από το επιλεγόμενο ιπτάμενο μέσο, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ασφάλεια των πτήσεων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με ένα τεράστιο φάσμα διαδικαστικών λειτουργιών, οι οποίες προηγούνται, έπονται και άπτονται των αερομεταφορών.
Εξονυχιστικός έλεγχος και Συνεχής παρακολούθηση

Πετάξτε με Ασφάλεια

Ο εξονυχιστικός έλεγχος του αεροσκάφους, η συνεχής του παρακολούθηση, η επιλογή πεπειραμένων χειριστών και τεχνικών, η αδιάκοπη εκπαίδευση αυτών, οι άριστες τεχνικές εγκαταστάσεις, η λεπτομερής μετεωρολογική πρόβλεψη της διαδρομής και η προσεκτική επιλογή χώρων προσγείωσης αποτελούν απαραίτητες συνιστώσες και δεσμεύσεις εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης αλλά και λειτουργίας της IFLY, με απώτερο στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Εγγυημένη Ασφάλεια

Η ICSS είναι πιστοποιημένη κατά Part 145 & Part 66

Καλώς Ήρθατε

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της IFLY, μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας. Η εταιρία μας θα είναι πάντοτε διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει, σχεδιάζοντας και προτείνοντας την καλύτερη για εσάς λύση, είτε πρόκειται για την εκτέλεση μίας ασφαλούς και ευχάριστης πτήσης, είτε για εξειδικευμένες υπηρεσίες ναυσιπλοΐας.