Ανακοίνωση για τον Κορωνοϊό (COVID-19)

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019
20 Φεβρουαρίου, 2019
KILADA HILLS: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ IFLY – DOLPHIN CAPITAL
27 Ιουνίου, 2020
Εμφάνιση όλων

Ανακοίνωση για τον Κορωνοϊό (COVID-19)

Η IFLY ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία  με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του σε σχέση με θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2), ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των μέτρων πρόληψης, η έγκυρη ενημέρωση, καθώς και η αξιολόγηση της κατάστασης.

Σε κάθε αερομεταφορά, η ασφάλεια και προστασία  των επιβατών, του πληρώματος και του προσωπικού μας, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για την IFLY.

Στοχεύοντας να διασφαλίσουμε πως κάθε πτήση μαζί μας θα είναι ασφαλής και ευχάριστη, η IFLY, ως γενικό προληπτικό μέτρο, συνεργάζεται  με εξειδικευμένες εταιρίες απολυμάνσεων και προβαίνει συνεχώς σε όλες τις ενδεδειγμένες από τους επιστημονικούς φορείς ενέργειες τόσο σχετικά με την διαδικασία απολύμανσης των αεροσκαφών μας, όσο  και εφοδιασμού τους με τον απαραίτητο φαρμακευτικό εξοπλισμό που θα είναι στη διάθεση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην πτήση σας.