Προστασία VIP (Trident Group)

Υπηρεσίες Προστασίας VIP (Trident Group)

H IFLY έχει την χαρά να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Trident Group. Η επαρκής εμπειρία, η δικτύωση και οι επαφές των δυο εταιριών διασφαλίζουν πως το ταξίδι σας στην Ελλάδα δε θα είναι μόνο αξέχαστο αλλά και ασφαλές.

Δεκαεπτά χρόνια πριν, η Trident Group, Inc. ιδρύθηκε από προσωπικό των Ειδικών Ναυτικών Δυνάμεων των Η.Π.Α και  εξειδικευμένους, ανώτερους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ  με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υποστήριξης καθώς και της επίλυσης θεμάτων ασφαλείας.  Από το 2000, πολλοί πελάτες, συμπεριλαμβανομένου πολλών από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, στελέχη επιχειρήσεων, διπλωμάτων, πρέσβεων, υπουργών, ευπόρων ιδιωτών καθώς και διασημοτήτων, εμπιστεύονται την Trident Group για να τους παρέχει διεξοδικές αλλά χαμηλού προφίλ λύσεις με έμφαση στην ασφάλεια και την εχεμύθεια.  Το προσωπικό ασφαλείας της Trident Group’ είναι έμπειρο και μπορεί να δράσει σε όλα τα  περιβάλλοντα και τις συνθήκες , όντες  πάντα παρόντες και διακριτικοί.

Το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας της Trident Group απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με θητεία στις ειδικές δυνάμεις των Η.Π.Α , ασφάλεια διπλωματών, μυστικές υπηρεσίες και κοινότητες επιβολής ομοσπονδιακού νόμου.  Είναι έμπειρο στο συντονισμό και υποστήριξη ταξιδιών με τη συνεργασία τοπικών συνδέσμων έτσι ώστε να θεωρείται εγγυημένη η ασφάλεια του ανεξάρτητα από το εάν το ταξίδι είναι μέσω θάλασσας, αέρος ή εδάφους. 

Οι υπηρεσίες της Trident Group περιλαμβάνουν:

  • Ενημερωτικό Meeting για την ασφάλεια και εστίαση στην αξιολόγηση απειλών και πιθανών αδυναμιών.
  • Ασφαλή μεταφορά από και προς όλους τους προορισμούς.
  • Διατήρηση χαμηλού προφίλ στην προστασία από την άφιξη ως την αναχώρηση , ευρισκόμενοι είτε στη θάλασσα, στον αέρα και στο έδαφος.
  • Παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας, μεταφοράς και υποστήριξης σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Nick Iltsopoulos
Vice President of Operations
Trident Group, Inc.
Email: nick.i@gotridentgroup.com
Phone: +1 (757) 479-4422