Ενοικίαση Αεροσκαφών & Ελικοπτέρων

VIP Πτήσεις

Ναύλωση Ελικοπτέρου

Με δεδομένο ότι ο ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της ιδιωτικής ενοικίασης αεροσκαφών εξιδικεύεται όλο και περισσότερο, η ifly έχει εντάξει μέχρι και σήμερα στο στόλο της ένα μεγάλο αριθμό από πολυτελή ελικόπτερα και αεροπλάνα. Ετσι η Ifly εξασφαλίζει πως κάθε πτυχή ναύλωσης ενός ελικοπτέρου ή αεροπλάνου θα είναι όχι μόνο συναρπαστική αλλά συγχρόνως ευχάριστη και χαλαρωτική.

Εμείς οργανώνουμε κάθε πτυχή του ταξιδιού των πελατών μας, πηγαίνοντας τους εκεί που ακριβώς εκείνοι επιθυμούν διασφαλίζοντας χαλάρωση, ξεκούραση και επιπλέον την διαβεβαίωση πως θα φτάσουν εγκαίρως, ασφαλής και με τον πιο κομψό τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Εάν επιλέξετε να αναχωρήσετε από ένα αεροδρόμιο, θα μεταφερθείτε για έλεγχο αποσκευών σε έναν VIP τομέα από τον συνεργαζόμενο μας Handling Agent και στη συνέχεια θα οδηγηθείτε για άμεση αναχώρηση του αεροσκάφους ή ελικοπτέρου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμέση επιβίβαση χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα ελικοδρόμιο, το ελικόπτερο θα σας περιμένει την ώρα που εσείς θα έχετε ορίσει.

Είτε η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα αεροσκάφος για εξοικονόμηση χρόνου αποφεύγοντας τις χερσαίες μεταφορές, είτε βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι αναψυχής και επιθυμείτε τα πετάξετε με απόλυτο στυλ, η ifly έχει την λύση στον τομέά της ενοικίασης αεροσκαφών που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας,

Η Ifly διοργανώνει πτήσεις μίας διαδρομής, επιστροφή την ίδια μέρα ή σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία.