Εκτέλεση Δημοσίων Μεταφορών (AOC)

AOC

Υπηρεσίες Εκτέλεσης Δημοσίων Μεταφορών

Η IFLY διαθέτει Άδεια Εκτέλεσης Δημοσίων Μεταφορών (AOC GR-046) από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με την οποία δύναται να διεξάγει εμπορικές πτήσεις, διαθέτοντας άδεια εμπορικής εκμετάλλευσης ελικοπτέρων και αεροπλάνων διαφόρων τύπων.
Η κατοχή ενός ιδιωτικού εναερίου μέσου σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αντιθέτως εκτός της δέσμευσης ενός μεγάλου κεφαλαίου ο ιδιοκτήτης του πρέπει να αφιερώνει σημαντικό χρόνο και χρήμα στην συνεχή παρακολούθηση μίας σειράς από διαχειριστικές ανάγκες του ιπτάμενου μέσου. Μερικές μόνο από αυτές είναι η συντήρησή του, η λειτουργία βάσει ισχυόντων κανονισμών και του ευρύτερου νομικού πλαισίου, η ασφάλεια αεροσκάφους και των επιβαινόντων, όπως και η διατήρηση και επιτήρηση αξιόπιστου πληρώματος.

Μέσω της πιστοποίησης AOC GR-046, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και των υποδομών που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να αναλάβουμε το διαχειριστικό βάρος του αεροσκάφους σας. Έναντι ενός πάγιου μηνιαίου κόστους διεκπεραιώνουμε όλες τις διαχειριστικές διαδικασίες που χρειάζονται έτσι ώστε εσείς να απολαμβάνετε απλά την χρήση του αεροσκάφους σας μειώνοντας παράλληλα το κόστος χρήσης του από τις εκπτώσεις που θα λάβετε σε στοιχεία όπως τα καύσιμα, τη συντήρηση και την επίγεια εξυπηρέτησή του.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία διαχείρισης περιλαμβάνει:

  • Στάθμευση, φύλαξη και καθαρισμό του αεροσκάφους.
  • Συστηματική επιθεώρηση και προγραμματισμένη συντήρηση του αεροσκάφους.
  • Διαχείριση λειτουργιών όπως η τροφοδοσία καυσίμου, κ.α.
  • Διεκπεραίωση των πτητικών διαδικασιών.
  • Όλες τις λοιπές διοικητικές διαδικασίες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αξιοποιήσετε το αεροσκάφος σας εμπορικά η IFLY μπορεί να καλύψει και αυτή την επιθυμία σας μέσω των υπηρεσιών διαχείρισης αποφέροντάς σας έσοδα τα οποία κατ επέκταση θα μειώσουν περαιτέρω τα “έξοδα” του αεροσκάφους σας και προσφέροντας επίσης επιπλέον υπηρεσίες, όπως η χρήση άλλου πτητικού μέσου, που διασφαλίζει ότι πάντα θα έχετε διαθέσιμο ένα πτητικό μέσο για τις μετακινήσεις σας.