Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την IFLY

Ένταξη στο AOC του Cessna 550 Citation Bravo
27 Απριλίου, 2017
Το πρώτο υδροπλάνο στην Ελλάδα έφτασε στις εγκαταστάσεις της IFLY στα Μέγαρα
5 Νοεμβρίου, 2017
Εμφάνιση όλων

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την IFLY

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την IFLY Α.Ε., μια από τις κορυφαίες εταιρείες αεροπορικών μεταφορών VIP.

Η IFLY θα καλύψει τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα Ράλλυ καθ’ όλη την διάρκεια των ειδικών διαδρομών με την επί τόπου παρουσία ελικοπτέρου της, το οποίο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για άμεση και ασφαλή αεροδιακομιδή εάν απαιτηθεί (Air ambulance). Η IFLY με πολυετή παρουσία στον ελληνικό χώρο, παρέχει με τον στόλο των πτητικών της μέσων, ασφαλή και ποιοτική μεταφορά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, που αποτελεί τον 3ο γύρο του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), ενώ παράλληλα προσμετρά τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ όσο και στο αντίστοιχο Ιστορικών αυτοκινήτων. Θα διεξαχθεί στις 2-4 Ιουνίου 2017 με επίκεντρο τη Λαμία. Οι συμμετοχές αγγίζουν τις 73 διακρίνονται όχι μόνο για τον αριθμό τους, αλλά και για την ποιότητά τους, με στόχο τη συμμετοχή στον απαιτητικότερο αγώνα του εθνικού Πρωταθλήματος και τη συγκομιδή του μέγιστου των βαθμών.

Περισσότερα για το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017: http://www.acropolisrally.gr