Τεχνική Βάση Συντήρησης

ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Τεχνική Βάση Συντήρησης

Η FLY Α.Ε., η οποία διατηρεί επίσης την τεχνική συντήρηση, δραστηριοποιείται στο χώρο των εναέριων μέσων την τελευταία εικοσαετία, με έμφαση στα ελικόπτερα και στα αεροπλάνα.

Εγκαταστάσεις

EASA Part-145

Η Μεγαλύτερη Βάση Συντήτησης

Η Βάση Συντήρησης, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, είναι η μεγαλύτερη σε εμβαδόν και παράλληλα, μία από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Η κατασκευή της Βάσης έγινε με υψηλές και απαιτητικές προδιαγραφές, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρη πιστοποίησή της κατά EASA Part-145.

3.100 Τετραγωνικά Μέτρα

Εκτεταμένες Υποδομές

Συγκεκριμένα, ο χώρος έχει συνολικό εμβαδόν 3.100 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρους συνεργείων (ηλεκτρονικά αεροσκαφών, μηχανουργείο / ελασματουργείο και εργαστήριο συσσωρευτών), γερανογέφυρα, Computer Room ειδικών προδιαγραφών, αποθηκευτικούς χώρους, τεχνική βιβλιοθήκη, γραφεία, αίθουσα σεμιναρίων και εκπαίδευσης προσωπικού, χώρο υποδοχής, καθώς και χώρους ενδιαίτησης του προσωπικού.

Ποιότητα

Πιστοποιημένοι Προμηθευτές

Για όλες τις επιπλέον ανάγκες των εναέριων μέσων που φιλοξενεί η Τεχνική Βάση, όπως καύσιμα, αναλώσιμα, ανταλλακτικά κ.α., έχουν επιλεγεί μόνο πιστοποιημένοι και αξιόπιστοι προμηθευτές που προ-ελέγχονται για την ποιότητά τους, όπως προβλέπεται από τα διεθνή πρότυπα και τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Ευρύ Φάσμα

Συντήρηση Αεροσκαφών


Πολυεπίπεδα Συστήματα Ασφαλείας

Ασφάλεια & Προστασία


Επίσης, σημαντικό μέλημα της IFLY είναι η ασφάλεια του προσωπικού, των μηχανημάτων – υλικών και των φιλοξενούμενων πτητικών μέσων. Για το λόγο αυτό, οι εγκαταστάσεις της Τεχνικής Βάσης διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας πολυεπίπεδα συστήματα ασφαλείας, καθώς και εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης θερμοκρασίας και υγρασίας, όπου αυτό απαιτείται.

Εγκαταστάσεις Συντήρησης

Τοποθεσία

IFLY Α.Ε.