Η IFLY δίνει το παρόν στα «Ποσειδώνια 2014»

Η IFLY σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα
4 Φεβρουαρίου, 2014
Χριστουγεννιάτικες Ευχές
12 Δεκεμβρίου, 2014
Εμφάνιση όλων

Η IFLY δίνει το παρόν στα «Ποσειδώνια 2014»

Η IFLY σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Plan, συμμετέχει στην έκθεση «Ποσειδώνια 2014», μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας, με επίκεντρο την ελληνική και διεθνή αγορά ναυτιλίας, η οποία πραγματοποιείτε από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για την ευρεία γκάμα των εξειδικευμένων αεροπορικών υπηρεσιών της IFLY. Έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν λεπτομέρειες για τις ανάγκες της ναυτιλίας στους τομείς μεταφοράς VIP προσώπων, προσέγγισης σε εμπορικά πλοία, σκάφη αναψυχής καθώς και σε εμπορευματικά, μεταγωγικά και πλατφόρμες με τα δικινητήρια ελικόπτερα νέας τεχνολογίας με το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης επισκέφτηκε το περίπτερο της IFLY με επικεφαλή τον Ομογενή Πολιτειακό Γερουσιαστή του Ρόουντ Άϊλαντ Λεωνίδα Ραπτάκη (Leonidas P. Raptakis).

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να επισκεφθούν την IFLY στο περίπτερο 2.512 (Hall 2). Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Ποσειδώνια 2014» υπάρχουν στον δικτυακό τόπο:http://www.posidonia-events.com