Τρόποι Πληρωμής της Πτήσης σας

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα και σε όλες τις περιπτώσεις πριν γίνει η πτήση.

Κατάθεση Χρημάτων

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της πτήσης μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΤράπεζαIBANSwift CodeBeneficiary
ALPHA BANKGR03 0140 3420 3420 0232 0003 461CRBAGRAAIFLY
Piraeus BankGR51 0171 5990 0065 9912 4689 822PIRBGRAAIFLY

Πιστωτική Κάρτα


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (Δύο τρόποι: Online και Offline)

 1 Μπορείτε να συμπληρώσετε την online Φόρμα Πληρωμής (Πληρώστε την Πτήση σας – Πληρωμή με πιστωτική κάρτα) με τα στοιχεία σας, το κόστος ναύλωσης της πτήσης και τον αριθμό πτήσης του ναυλοσυμφώνου που έχετε υπογράψει (προαιρετικό). Με την υποβολή της φόρμας θα μεταφερθείτε αυτόματα στη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa , MasterCard, Maestro, American Express, Discover και Diners, όπως επίσης και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το εν λόγω σύστημα είναι καθόλα ασφαλές για δοσοληψίες πιστωτικών καρτών μέσω Ιντερνέτ. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

2 Από τη στιγμή που θα επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (μέθοδος offline), θα σας στείλουμε ένα έντυπο εξουσιοδότησης να συμπληρώσετε και να υπογράψετε. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και τον κωδικό ασφαλείας για να μπορέσουμε να χρεώσουμε το συμφωνηθέν ποσό.

Η χρήση Πιστωτικής Κάρτας επιβαρύνεται με μια επιπλέον χρέωση μεταξύ 2, 5% - 4, 7%, ανάλογα με την κάρτα που κατέχετε επί της συνολικής τιμής του ναύλου.


Μετρητά


Μετρητά πριν από την πτήση

Εναλλακτικά μπορείτε να καλύψετε το αντίτιμο του ναύλου σε μετρητά σε έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με τους Ειδικούς

Σπύρος Βαξεβάνος

Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος

+30 210 62 35 080


Επικοινωνήστε μαζί μου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αιτήματα πτήσεων ή την προγραμματισμένη πτήση σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να βοηθήσουμε επιλυθεί.