Διαδικασία Κράτησης

Διαδικασία Κράτησης

Κάντε κράτηση σε 4 απλά βήματα (Αίτηση Ναύλωσης)

1

Βήμα 1 - Συμπληρώστε την Αίτηση Ναύλωσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Online Φόρμα Προσφοράς μέσω της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε να παράσχετε τις ακριβείς πληροφορίες του ταξιδιού σας ή καλέστε μας όλο το 24ωρο στο +30 210 62 35 080
2

Βήμα 2 - Αποδοχή προσφοράς

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα σας αποστείλουμε αναλυτική προσφορά, μέσω email ή fax, σύμφωνη με τα στοιχεία που μας διαθέσατε. Σε αυτό το σημείο το αίτημά σας μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας.
3

Βήμα 3 - Πληρώστε την πτήση σας

Η διαδικασία πληρωμής είναι απλή και μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους.
Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Μετρητά πριν από την πτήση.
4

Βήμα 4 - Απολαύστε την πτήση σας

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, δηλαδή την θετική απάντηση στην προσφορά μας καθώς και την δέσμευση ή κατάθεση του αναλογούντος ποσού, η κράτηση της πτήσης σας έχει ολοκληρωθεί.
ΒΗΜΑ 1

Ζητήστε Προσφορά

Αίτηση Ναύλωσης


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Online φόρμα Προσφοράς (Αίτηση Ναύλωσης) μέσω της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε να παράσχετε τις ακριβείς πληροφορίες του ταξιδιού σας, εύκολα και γρήγορα. Εναλλακτικά επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας στο +30 210 62 35 080 24 ώρες το 24ωρο ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@ifly.gr.

Βήμα 2

Αποδοχή προσφοράς

Αποδοχή προσφοράς


Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα σας αποστείλουμε αναλυτική προσφορά (Flight Quotation), μέσω email ή fax, σύμφωνη με τα στοιχεία που μας διαθέσατε. Σε αυτό το σημείο το αίτημά σας μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας και δεν θεωρείται ότι έχει γίνει η κράτηση. 

Εφόσον η προσφορά μας, καθώς και η σύμβαση μίσθωσης - ναυλοσύμφωνο (το οποίο επισυνάπτεται στην προσφορά μας) σας βρίσκουν σύμφωνο, τότε παρακαλούμε όπως απαντήσετε θετικά στο εν λόγω email ή fax, συμπεριλαμβάνοντας τα ονόματα των επιβατών, τον αριθμό της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου και τα τηλέφωνα επαφών τους, και προχωρήστε στην διαδικασία πληρωμής.

 

ΒΗΜΑ 3

Πληρώστε την πτήση σας

Η διαδικασία πληρωμής είναι απλή και μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους για δική σας διευκόλυνση

Κατάθεση Χρημάτων

Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού (Μεταφορά Χρημάτων)

Παρακάτω παρουσιάζονται τραπεζικοί λογαριασμοί, των οποίων είναι δικαιούχος η εταιρεία μας και στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το κόστος ναύλωσης της πτήσης. Παρακαλούμε όπως αναφέρατε ως καταθέτη το όνομα του πελάτη ή της εταιρείας στο οποίο απευθύνεται η προσφορά μας.

ΤράπεζαIBANSwift CodeBeneficiary
ALPHA BANKGR03 0140 3420 3420 0232 0003 461CRBAGRAAIFLY
Piraeus BankGR51 0171 5990 0065 9912 4689 822PIRBGRAAIFLY


Πιστωτική Κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (Δύο τρόποι: Online και Offline)

 1 Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Πληρωμής (Πληρώστε την Πτήση σας – Πληρωμή με πιστωτική κάρτα) με τα στοιχεία σας, το κόστος ναύλωσης της πτήσης και τον αριθμό πτήσης του ναυλοσυμφώνου που έχετε υπογράψει (προαιρετικό). Με την υποβολή της φόρμας θα μεταφερθείτε αυτόματα στη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa , MasterCard, Maestro, American Express, Discover και Diners, όπως επίσης και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το εν λόγω σύστημα είναι καθόλα ασφαλές για δοσοληψίες πιστωτικών καρτών μέσω Ιντερνέτ. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

2 Από τη στιγμή που θα επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (μέθοδος offline), θα σας στείλουμε ένα έντυπο εξουσιοδότησης να συμπληρώσετε και να υπογράψετε. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και τον κωδικό ασφαλείας για να μπορέσουμε να χρεώσουμε το συμφωνηθέν ποσό.

Η χρήση Πιστωτικής Κάρτας επιβαρύνεται με μια επιπλέον χρέωση μεταξύ 2, 5% - 4, 7%, ανάλογα με την κάρτα που κατέχετε επί της συνολικής τιμής του ναύλου.


Μετρητά


Μετρητά πριν από την πτήση

Εάν δεν σας καλύπτουν τρόποι πληρωμής για κατάθεση χρημάτων μέσω τράπεζας ή η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μπορείτε να καλύψετε το αντίτιμο του ναύλου σε μετρητά σε έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

 


ΒΗΜΑ 4

Απολαύστε την πτήση σας

Ολοκλήρωση της διαδικασίας


Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, δηλαδή την θετική απάντηση στην προσφορά μας καθώς και την δέσμευση ή κατάθεση του αναλογούντος ποσού, η κράτηση της πτήσης σας έχει ολοκληρωθεί.

 

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπ’ όψη σας ότι σε καμία περίπτωση εφόσον δεν ολοκληρωθούν τα βήματα 2 & 3 της διαδικασίας, η πτήση δεν θα θεωρηθεί ως κράτηση από την εταιρεία μας.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με τους Ειδικούς

Σπύρος Βαξεβάνος

Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος

+30 210 62 35 080


Επικοινωνήστε μαζί μου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αιτήματα πτήσεων ή την προγραμματισμένη πτήση σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να βοηθήσουμε επιλυθεί.