Ασφάλεια Πτήσεων

Η Ασφάλεια Πρώτα

Αεροπορική Ασφάλεια είναι ένας συνδυασμός διαφόρων απαιτούμενων συνθηκών, ώστε μια πτήση να φτάσει στον προορισμό της με την μέγιστη ασφάλεια, ως εκ τούτου, η αεροπορική ασφάλεια είναι μια αλληλεπίδραση μεταξύ κανόνων, περιβαλλοντικών επιρροών και τεχνικών και ανθρωπίνων παραγόντων. Ασφάλεια των πτήσεων είναι η επιθυμητή βέλτιστη κατάσταση στην οποία οι πτητικές δραστηριότητες εκτελούνται κάτω από συνθήκες που μπορούν να ελεγχθούν το δυνατόν περισσότερο και με όσο το δυνατόν ελάχιστο (ανεκτό) κίνδυνο.

- Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
  Διευθυντής Πτητικής Εκμετάλευσης στην IFLY Α.Ε.

Π ρομετωπίδα και ακρογωνιαίος λίθος της Εταιρίας μας είναι η Αεροπορική Ασφάλεια την οποία επιτυγχάνουμε με συστηματική επιθεώρηση και συντήρηση των ελικοπτέρων μας, σύμφωνα με όλους τους Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς κανονισμούς, καθώς και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κατασκευαστών του κάθε τύπου των αεροσκαφών του στόλου μας.

Τ α υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Εταιρία στην συντήρηση των πτητικών μέσων, στην εκπαίδευση αλλά και στην μέριμνα για το προσωπικό της (ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό), επαυξάνουν και εγγυώνται την Ασφάλεια των Πτήσεων.

Η IFLY S.A. έχει δεσμευθεί έναντι των Αρχών και των Νόμων να διασφαλίζει την ασφαλέστερη δυνατή πτητική λειτουργία και να ικανοποιεί τις Αρχές και τις προσδοκίες των πελατών της.

Ο ι χιλιάδες ώρες πτήσεως της IFLY από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, αποδεικνύουν περίτρανα τον επαγγελματισμό του προσωπικού της αλλά και την σπουδαιότητα και την βαρύτητα που δίνει η Εταιρία στην Ασφάλεια των Πτήσεων.

Η φιλοσοφία μας είναι να διατηρήσουμε την Εταιρία μας υγιή, δυναμική, ασφαλή, και επιτυχώς επικεντρωμένη στην συνέχεια των εμπορικών δραστηριοτήτων της και πρωτίστως του πτητικού της έργου.


Εγγυημένη Ασφάλεια

Η IFLY είναι πιστοποιημένη κατά Part 145 & Part 66

Γιατί να πετάξετε μαζί μας;

19000

Ώρες Πτήσης


19

Χρόνια Εμπειρίας


5500

Ικανοποιημένοι Πελάτες


256

Προορισμοί


Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με τους Ειδικούς

Σπύρος Βαξεβάνος

Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος

+30 210 62 35 080


Επικοινωνήστε μαζί μου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αιτήματα πτήσεων ή την προγραμματισμένη πτήση σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να βοηθήσουμε επιλυθεί.